Рецепти
Реклама

Курячі зрази з грибами


Інгредієнти:
Куряче філе 750 г
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Опеньки 250 г 
Білі гриби сушені 30 г
Рослинна олія 60 мл 
Сухарі панірувальні 6 ст.л.
Сіль 1.5 ч.л. 
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Яйце куряче 2 шт. 

Спосіб приготування:
Якщо використовуєте в рецепті сушені гриби, замочіть їх попередньо в холодній воді на годину. 
Цибулю наріжте кубиками і обсмажте трохи на олії, до прозорості.
 

Курячі зрази з грибами



Додайте до цибулі гриби. Якщо вони завеликі, розріжте їх на декілька частин. Готуйте ще на середньому вогні десь 8-10 хвилин, помішуючи, аж поки не випарується вся рідина. Посоліть.
 

Курячі зрази з грибами



Курячі грудки перекрутіть на м ’ ясорубці.
 

Курячі зрази з грибами



В отриманий куринний фарш додайте яйце, сіль і перець.
 

Курячі зрази з грибами



Дуже ретельно перемішайте, щоб вийшла абсолютно однорідна, досить щільна маса.

Злегка збийте яйце вилкою, а панірувальні сухарі всипте у неглибоку мисочку.
 

Курячі зрази з грибами



Розділіть весь фарш на 6 рівних частин. Кожну частину беріть вологими руками, формуючи з кожної частини великий корж завтовшки з сантиметр. Всередину коржа покладіть столову ложку грибної начинки і щільно загорніть, ретельно заліплюючи край.
 

Курячі зрази з грибами



Надайте виробу красиву овальну форму і вмочіть спочатку в збите яйце, потім обваляйте велику котлету в сухарях з усіх боків.
 

Курячі зрази з грибами



Важливий момент! Щоб панірування добре закріпилося і не обсипалася при обсмажуванні, дайте зразам полежати півгодини в холодильнику, щоб яйця підсохли і як слід склеїли панірування. 
 

Курячі зрази з грибами



Обсмажте виготовлені зрази до золотисто-коричневого кольору з двох сторін та перекладіть у форму для запікання. Запікайте зрази при 180 градусах ще десь 20 хвилин.
 

Курячі зрази з грибами



Подавайте гарячим з будь-яким гарніром.
 

Курячі зрази з грибами



Смачного!

Автор: | 14.05.2013
Переглядів: 1165

Коментарі -
3

  • Имя: Елена
  • Добавлено: 25.05.2016
3
Попробува приготовить ,вышло идеально и вкусно, прям обьедение , и теперь этот чудо рецепт использую всегда ,ведь курятинка и грибочки вместо очень вкусные.
  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 25.05.2016
2
Очень сильно люблю грибы такое никогда не пробовал, но обязательно сегодня испробуем этот рецепт. Может что-то и своё добавим можно даже приготовить салатик и будет очень вкусно. Спасибо болью за рецепт.
  • Имя: Laszlo
  • Добавлено: 15.05.2013
1
Очень вкусный и интересный рецепт, возьму его на заметку так как уж больно быстро и самое главное вкусно :) Мясо сочное и абалденое, а начинка просто шик. Большое спасибо за рецепт.
Имя *:
Email:
Код *:
1