Інгредієнти:
Червоне яблуко 2 шт.
Лимонний сік 3 ч. л.
Селера 200 г
Волоські горіхи 100 г
Ізюм 50 г
Мед 3 ч. л.
Йогурт 150 мл
Сметана 150 мл.
Спосіб приготування:
Яблука нарізати кружками. Потім брусками.
Покласти нарізані яблука в миску. Додати лимонний сік і перемішати, щоб яблука не потемніли.
Нарізати селеру. Додати в миску з яблуками.
Додати волоські горіхи.
Додати родзинки.
Додати мед.
Додати йогурт і сметану.
Ретельно все перемішати.
Смачного!
Автор: | 01.05.2013
Переглядів: 1110
Коментарі -22
1 кг райских яблок, 2 1/2 стакана уксуса, 1 стакан сахара, 4 звездочки гвоздики, немного корицы, 4 апельсина, цедра 1 лимона.
Яблоки вымойте, надсеките ножом кожицу, срежьте плодоножки. Уксус вылейте в кастрюлю, добавьте сахар, гвоздику, корицу, цедру, все вскипятите и уложите в маринад яблоки. Варите их на небольшом огне 30 минут, затем откиньте на дуршлаг и остудите. Апельсины очистите от кожуры, нарежьте кружочками и уложите на блюдо ровным слоем. Сверху выложите яблоки. В таком виде подайте на стол.