Рецепти
Реклама

М'ясо у вірменському лаваші


Інгредієнти:
Яловича вирізка 400 г 
Свиняча вирізка 400 г
Паприка мелена ½ ч.л. 
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Баклажани 300 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л. 
Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Морква 200 г 
Сіль ½ ч.л.
Картопля 300 г 
Оливкова олія 40 мл
Лаваш вірменський 7 шт.

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати дрібними шматочками і до готовності обсмажити на розпеченій сковороді не закриваючи її кришкою.
Головне тут - не пересушити його!
 

М'ясо у вірменському лаваші



Додати дрібно нарізану моркву і цибулю. Трохи тушкувати.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Далі очистити і дрібно нарізати кубиками баклажан.
Додати у м'ясо.
Готовити до готовності.
Страву не забути поперчити, посолити і додати улюблені приправи за смаком.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Все ще раз перемішати і дати ще зовсім трохи потушиться.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Окремо обсмажити на сковороді картоплю, нарізану невеликими кубиками.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Один лаваш порізати на довгі стрічки, щоб ними можна було зав'язати інші лаваші.
У центр розгорнутого лавашу викласти начинку.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Лаваш обережно загорнути і зав'язати, наче мішечком.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Поставити "мішечки" в духовку, розігріту до 160 градусів, на 20 хвилин.
 

М'ясо у вірменському лаваші



Взагалі то страва готова і так, але після запікання, лаваші стають хрусткими.

Смачного!

Автор: | 01.05.2013
Переглядів: 306

Коментарі -
6

  • Абр
  • Имя: Абрахам Абдулатипов
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 06.05.2013
6
очень вкусное блюдо, сделал для себя на пробу - очень понравилось - рекомендую!!
  • Имя: Абрахам
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 06.05.2013
5
очень вкусное блюдо, сделал для себя на пробу - очень понравилось - рекомендую!!
  • Имя: Абрахам
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 06.05.2013
4
Очень вкусное блюдо, сам сделал - очень понравилось - рекомендую!!
  • Имя: мария
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 04.05.2013
3
делала по вашему рецепту.Ну...ТАКОЕ ОБЪЕДЕНИЕ! муж сказал чтоб я готовила каждый день. потому наедается сразу)и особо париться не нужно с приготовлением.
  • Имя: Данил
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 04.05.2013
2
люблю кавказскую кухню.Нужно попробовать приготовить,рецепт не сложный.
  • Имя: Оксана
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 04.05.2013
1
Пробовала подобное блюдо в ресторане в Харькове. А потом дома сделала по рецепту с вашего сайта. Очень вкусно, всем домочадцам понравилось. Спасибо за блюдо!
Имя *:
Email:
Код *:
1