Інгредієнти:
Яловича вирізка 400 г
Свиняча вирізка 400 г
Паприка мелена ½ ч.л.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Баклажани 300 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Морква 200 г
Сіль ½ ч.л.
Картопля 300 г
Оливкова олія 40 мл
Лаваш вірменський 7 шт.
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати дрібними шматочками і до готовності обсмажити на розпеченій сковороді не закриваючи її кришкою.
Головне тут - не пересушити його!
Додати дрібно нарізану моркву і цибулю. Трохи тушкувати.
Далі очистити і дрібно нарізати кубиками баклажан.
Додати у м'ясо.
Готовити до готовності.
Страву не забути поперчити, посолити і додати улюблені приправи за смаком.
Все ще раз перемішати і дати ще зовсім трохи потушиться.
Окремо обсмажити на сковороді картоплю, нарізану невеликими кубиками.
Один лаваш порізати на довгі стрічки, щоб ними можна було зав'язати інші лаваші.
У центр розгорнутого лавашу викласти начинку.
Лаваш обережно загорнути і зав'язати, наче мішечком.
Поставити "мішечки" в духовку, розігріту до 160 градусів, на 20 хвилин.
Взагалі то страва готова і так, але після запікання, лаваші стають хрусткими.
Смачного!
Коментарі -6