Інгредієнти:
800 г картоплі
70 мл молока
1 ст.л. вершкового масла
300 г грибів
100 г ріпчастої цибулі,
зелень
рослинна олія
сіль
перець
50 г сиру.
Спосіб приготування:
Картоплю почистити, залити водою, відварити до готовності.
Коли картопля звариться, воду злити, посолити, додати вершкове масло, потовкти. Додати молоко, добре перемішати.
Цибулю також нарізати. Та обсмажити на рослинній олії .
Гриби нарізати кубиками. Додати в сковорідку, посолити, поперчити, смажити 15-20 хвилин.
Зелень подрібнити. Додати і зелень, перемішати, зняти з вогню.
Остудити.
Сир натерти на дрібній терці.
Деко змастити рослинним чи іншим маслом або можна застелити папером для випічки.
За допомогою кулінарного шприца (або просто ложкою) викласти картопляне пюре у вигляді гніздечок.
У гніздечка викласти грибну начинку.
Посипати зверху сиром.
Поставити запікатись в духовку при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Смачного!
Коментарі -0