Інгредієнти
- 7 шт. помідор
- 1 пучок зеленої цибулі
- 3-4 шт. варених яйця
- 1 пачка плавленого сиру
- 3-4 зубчики часнику
- 200 гр. креветок
- 1 шт. огірок
- 3 ст.л. майонезу
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
- Надрізати хрестоподібно помідори, вийняти чайною ложкою серцевину і обшпарити окропом.
- Варені яйця, сир, огірок нарізати на дрібні кубики.
- Креветки розрізати на 2 частини.
- Двічі пропустити часник через чеснокодавку, змішати з майонезом і з'єднати з підготовленими інгредієнтами салату.
- Цією сумішшю начинити помідори-тюльпани.
- Прикрашаємо салат з тюльпанів за бажанням: салатними листям, пір'ям лука, кропом, щавлем ...
- Смачного!
Автор: | 24.11.2012
Переглядів: 471
Коментарі -0