Рецепти
Реклама

          
Інгредієнти
  • 7 шт. помідор
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 3-4 шт. варених яйця
  • 1 пачка плавленого сиру
  • 3-4 зубчики часнику
  • 200 гр. креветок
  • 1 шт. огірок
  • 3 ст.л. майонезу
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Надрізати хрестоподібно помідори, вийняти чайною ложкою серцевину і обшпарити окропом.
  • Варені яйця, сир, огірок нарізати на дрібні кубики.
  • Креветки розрізати на 2 частини.
  • Двічі пропустити часник через чеснокодавку, змішати з майонезом і з'єднати з підготовленими інгредієнтами салату.
  • Цією сумішшю начинити помідори-тюльпани.
  • Прикрашаємо салат з тюльпанів за бажанням: салатними листям, пір'ям лука, кропом, щавлем ...
  • Смачного!

 

 
Автор: | 24.11.2012
Переглядів: 186

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: