Рецепти
Реклама

 
 
Смачний фоторецепт фаршированого перцю. Не самий звичний тушкований перець з морквою і рисом, а запечений в духовці з перловкою в начинці. В принципі, замість перловки в цьому рецепті може бути використаний рис - у такому випадку смак страви буде більш традиційним. Орієнтовний час приготування 30 хвилин. Виходить 3 порції.
Інгредієнти
 
  • 3 шт. великих солодких перців
  • 400 гр. м'ясного фаршу
  • 1 шт. невелика цибулина
  • 100 гр. печериць
  • 200 гр. готової перлової крупи
  • 1/4 ч.л. сухого чебрецю
  • 1/4 ч.л. сухого базиліка
  • 50 гр. напівтвердого сиру
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Кожен перець розрізати навпіл, видалити насіння і перегородки.
  • Покласти половинки перців у вогнетривку форму, змастити олією і посолити.
  • Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до м'яко-хрусткого стану, близько 15 хвилин.
  • Поки запікаються перці, дрібно порубати лук і нарізати пластинками печериці. У сотейнику розігріти 2 ст.л. рослинного масла. Покласти цибулю та гриби, смажити, помішуючи, близько 3 хвилин.
 
 
  • Додати в сотейник м'ясо, чебрець і базилік, посолити і поперчити до смаку. Смажити, розбиваючи лопаткою грудочки, до готовності, близько10 хвилин.
  • Додати перловку і перемішати.
 
 
  • Покласти начинку в перці, злегка посипати натертим сиром. Повернути форму в духовці і запікати близько 10 хвилин. Вийняти й подавати.
  • Смачного!
Автор: | 24.11.2012
Переглядів: 194

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: