Рецепти
Реклама

Какао з чилі і молоком


Інгредієнти:
Молоко 250 мл
Какао-порошок 10 г
Шоколад чорний (з 60% вмістом какао) 15-25 г
Перець чилі мелений за смаком
Ванільний цукор (пакетик) 1 шт
Вода 50 мл
Кориця мелена за смаком.

Приготування:
Доводимо до кипіння молоко. З'єднуємо какао і гострий перець, перемішуємо. Додаємо в какао небагато гарячої води, перемішуємо. Додаємо ще порцію води і знову перемішуємо. 

Додаємо какао в гаряче молоко, перемішуємо до однорідного стану. Залишки какао заливаємо гарячою водою, перемішуємо, додаємо какао в молоко і нагріваємо напій 2 хвилини. 

Кладемо в молоко шоколад, перемішуємо, коли шоколад майже розчиниться, додаємо корицю та ванільний цукор. Перемішуємо, доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню. 

Подаємо какао в молочник, в гарячому вигляді. Перед подачею какао перемішуємо. 

Приємно бадьорить і зігріває в похмуру і холодну погоду.

Автор: | 19.04.2013
Переглядів: 166

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: