Рецепти
Реклама

Інгредієнти
  • 1 кг. м'яса
  • 5 ст.л. соєвого соусу
  • 1 головка часнику
  • за смаком карі
  • за смаком солі
  • за смаком меленого чорного перцю
  • за смаком італійських трав або любих інших
 
Спосіб приготування
  • Свинину ретельно помити і обсушити. М'ясо розрізати продовгуваті кусочки. За допомогою гострого ножа зробити  невеличкі надрізи в глибину, це потрібно для того, щоб м'ясо краще замариновувалось.
  • М'ясо викласти в глибоку миску, додати всі спеції, сіль, вичавлений часник і соєвий соус. Добре перемішати і залишити на 1-2 години на нижню полицю холодильника.
  • М'ясо перев'язати ниткою, щоб воно було більш цілісне. Замотати у фольгу. Запікати м'ясо в духовці при температурі 200 градусів протягом 1,5-2 години, щоб м'ясо зарум'янилося. Все залежить від кусочків м'яса.
  • Готове запечене м'ясо остудити, нарізати тонкими порційними скибочками і викласти на блюдо.
Смачного!

 

 
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 668

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: