Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 700 гр. свинини
  • 1 шматочок кореня імбиру приблизно 2,5-3 см
  • 2 шт. великих солодких перцю
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • М'ясо нарізати на шматочки середнього розміру. Імбир потерти на дрібну тертку. М'ясо покласти в миску, туди ж додати сік з натертого імбиру. Вичавлену м'якоть викинути.
  • Додати солі за смаком. Накрити і поставити в холодильник на 1-3 години.
  • Перець нарізати на квадратні шматочки. Нанизати на шампури поперемінно шматки м'яса і перцю.
  • Готувати шашлик повільно, над помірним жаром. Цей момент принциповий, тому що над сильним жаром м'ясо може вийти жорстким, а перець обгорить, але не спечеться.
  • Смачного!

 

 
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 637

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: