Інгредієнти
- 700 гр. свинини
- 1 шматочок кореня імбиру приблизно 2,5-3 см
- 2 шт. великих солодких перцю
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- М'ясо нарізати на шматочки середнього розміру. Імбир потерти на дрібну тертку. М'ясо покласти в миску, туди ж додати сік з натертого імбиру. Вичавлену м'якоть викинути.
- Додати солі за смаком. Накрити і поставити в холодильник на 1-3 години.
- Перець нарізати на квадратні шматочки. Нанизати на шампури поперемінно шматки м'яса і перцю.
- Готувати шашлик повільно, над помірним жаром. Цей момент принциповий, тому що над сильним жаром м'ясо може вийти жорстким, а перець обгорить, але не спечеться.
- Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 637
Коментарі -0