Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 16 гр. середніх шампіньйонів
  • 16 гр. тонких довгих скибочок бекону
  • 300 гр. філе лосося або іншої червоної риби
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • З печериць видалити ніжки. Капелюшки посолити і поперчити до смаку.
  • Рибу нарізати на 16 невеликих шматочків. Злегка посолити і поперчити.
  • У кожну печерицю покласти по шматочку риби.
  • Загорнути в бекон і заколоти зубочисткою.
  • Покласти гриби на застелений пергаментом або фольгою деко і поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запікати близько 10 хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а риба - матовою. Подавати гарячими.
  • Смачного!
Автор: | 29.11.2012
Переглядів: 197

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: