Інгредієнти
- 16 гр. середніх шампіньйонів
- 16 гр. тонких довгих скибочок бекону
- 300 гр. філе лосося або іншої червоної риби
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- З печериць видалити ніжки. Капелюшки посолити і поперчити до смаку.
- Рибу нарізати на 16 невеликих шматочків. Злегка посолити і поперчити.
- У кожну печерицю покласти по шматочку риби.
- Загорнути в бекон і заколоти зубочисткою.
- Покласти гриби на застелений пергаментом або фольгою деко і поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запікати близько 10 хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а риба - матовою. Подавати гарячими.
- Смачного!
Автор: | 29.11.2012
Переглядів: 648
Коментарі -0