Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 500 гр. фаршу
  • 100 гр. сухарів
  • 2 шт. цибулі
  • 1 шт. яйце
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
  • за смаком приправ
 
Спосіб приготування
  • Розмолоти сухарі на комбайні, в блендері або на терці. Можна їх розмочити у воді.
  • У велику миску покласти фарш, сухарі, сіль, перець, різноманітні спеції і натерту цибулю на терці. Все добре перемішати.
  • Руками сформувати невеличкі котлетки. І викласти їх на розігріту сковорідку. Смажити котлети з кожної сторони по 7-10 хвилин на середньому вогні.
  • Готові котлети викласти на велику тарілку і можна смакувати. Деякі господині ще тушкують котлети, але мені подобається хрустка скоринка, тому я цього не роблю
Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 670

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: