Інгредієнти
- 500 гр. фаршу
- 100 гр. сухарів
- 2 шт. цибулі
- 1 шт. яйце
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- за смаком приправ
Спосіб приготування
- Розмолоти сухарі на комбайні, в блендері або на терці. Можна їх розмочити у воді.
- У велику миску покласти фарш, сухарі, сіль, перець, різноманітні спеції і натерту цибулю на терці. Все добре перемішати.
- Руками сформувати невеличкі котлетки. І викласти їх на розігріту сковорідку. Смажити котлети з кожної сторони по 7-10 хвилин на середньому вогні.
- Готові котлети викласти на велику тарілку і можна смакувати. Деякі господині ще тушкують котлети, але мені подобається хрустка скоринка, тому я цього не роблю
Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 670
Коментарі -0