Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 9-10 шт. великих печериць
  • 1 шт. середня цибулина
  • 2 ст.л. сметани
  • 150 гр. сиру
  • 2-3 гілочки кропу
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
 
 
Спосіб приготування
  • У грибів видалити ніжки і злегка вискоблити м'якоть з капелюшків - тільки робити це акуратно, щоб не пошкодити ці самі капелюшки.
  • Ніжки і вийняту м'якоть дрібно нарізати, змішати з дрібно нарізаною цибулею і обсмажити до м'якості (не забудьте посолити).
 
 
  • Потім додати сметану, перемішати, тримаючи на вогні буквально хвилину. Всипати дрібно нарізаний кріп, знову перемішати і зняти з плити. Додати в суміш пару столових ложок натертого сиру. Отриманою масоюфарширувати капелюшки грибів (їх теж попередньо посолити).
 
  • Покласти все це добро на деко, посипати тертим сиром, долити водички буквально на сантиметр і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на25 хвилин. Сир повинен зарум'яниться.
  • Смачного!
 
 
 
Автор: | 29.11.2012
Переглядів: 238

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: