Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 л. сметани
  • 1 склянка цукру
  • 3 пакетики желе
  • 1 шт. апельсин
  • 1 шт. банан
  • 2 шт. ківі
  • 1 пачка крекеру
  • 35 гр. желатину
 
Спосіб приготування
  • Спочатку потрібно зробити желе. Для цього потрібно скип'ятити воду. Взяти три піали і розчинити в них у гарячій воді порошок желе як написано в інструкції. Потім, коли желе трохи остигне - відправити його у холодильник. Коли желе застигне, порізати його на маленькі шматочки і перемішати їх.
 
  • Потім розкришити печиво і порізати усі фрукти довільним чином.
 
  • Взяти велику миску і на дно красиво укласти наші фрукти (потім це буде верхівка торта).  Зверху на фрукти викласти половинку желе. 
 
  • Поверх желе викласти половину печива. Тепер потрібно зробитисметанне желе. Для цього взяти пів стакана гарячої води і розчинити в ній желатин. В комбайні або міксером збити сметану з цукром, потім додати розчинений желатин і все добре перемішати. Половину цього сметанного розчину вилити поверх желе, крекеру і  фруктів.
 
  • Після цього повторити всі дії - викласти фрукти, потім желе і крекер, все залити сметаною. Накрити миску харчовою плівкою і відправити торт у холодильник на ніч. Зранку можна смакувати желейним тортом.  Але спочатку його потрібно перевернути на тарілку. Якщо у вас з першого разу не вийшло, тоді занурте  миску в гарячу воду на хвилину і швидко переверніть її.
 
Смачного!
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 364

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: