Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 шт. банан
  • 1 ч.л. меду
  • 1 ч.л. кориці
  • 1 ч.л. волоських горіхів
  • 1 ч.л. коричневого цукру
  • фольга для запікання
Спосіб приготування
  • Розігріти духовку до 200С.
  • Банан помити. Зрообити надріз вздовж банана по шкірці, прорізати фрукт, але не зачіпати нижню шкірку.
  • А також зробити два невеликі надрізи у верхній частині банана, щоб шкірка краще розкривалася.
  • Прорізану середину фрукта залити медом, додати волоські горіхи.
  • Шкірку трохи відсунути з боків і посипати зверху коричневим цукром ікорицею
  • Зафаршируваний банан обернути у фольгу і покласти в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
  • Подавати гарячим.
  • Смачного!
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 218

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: