Інгредієнти
- 1 шт. банан
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. кориці
- 1 ч.л. волоських горіхів
- 1 ч.л. коричневого цукру
- фольга для запікання
- Розігріти духовку до 200С.
- Банан помити. Зрообити надріз вздовж банана по шкірці, прорізати фрукт, але не зачіпати нижню шкірку.
- А також зробити два невеликі надрізи у верхній частині банана, щоб шкірка краще розкривалася.
- Прорізану середину фрукта залити медом, додати волоські горіхи.
- Шкірку трохи відсунути з боків і посипати зверху коричневим цукром ікорицею
- Зафаршируваний банан обернути у фольгу і покласти в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
- Подавати гарячим.
- Смачного!
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 618
Коментарі -0