Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 4шт. яблук
  • 1склянки кураги
  • 1/2склянки родзинків
  • 1/2склянки волоських горіхів
  • 100гр. коричневого цукру
  • 4ст.л. вершкового масла
  • 4шт. кориця в паличках
  • 4шт. апельсинів (сік
Спосіб приготування
  • Зрізати у яблук верхівку, вийняти серцевину, зняти шкірку.
  • У мисці змішати курагу, родзинки, нарубані волоські горіхи, коричневий цукор, розтоплене вершкове масло.
  • Розділити цю суміш між 4 яблуками, а замість хвостика вставити паличку кориці.
  • Викласти яблука на блюдо і полити апельсиновим соком.
  • Духовку нагріти до 180 градусов. Випікати протягом години, взбризгуючи яблука апельсиновим соком кожні 10 хвилин.
  • Подавати гарячими прямо з духовки або кімнатної температури.
  • Смачного!

 

Смачний фоторецепт запечених яблук. Такі ласощі оцінять ваші малюки точно. І смачно і корисно водночас.
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 633

Коментарі -
1

  • Имя: Irina
  • Добавлено: 25.05.2016
1
Ну это точно самое любимое вкуснятина моего сыночка, только мы вместо апельсина добавляем грушу и место сахара добавляем 3 ложки меда!
Имя *:
Email:
Код *:
1