Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 500 гр. полуниці
  • 300 гр. консервованих або свіжих персиків, очищених від шкірки
  • 2 ст.л. цукру
  • гілочки м'яти для прикраси
Інгредієнти для крему
  • 120 гр. вершкового сиру
  • 150 мл. жирних вершків (30-35%)
  • 3 ст.л. цукру
 
Спосіб приготування
  • У полуниці видалити хвостики. Половину нарізати на невеликі шматочки.
  • Іншу половину покласти в блендер з 2 ст.л. цукру.
  • Перемолоти до стану пюре.
 
  • Персики покласти у друшляк і дати стекти сиропу.
  • Нарізати на невеликі шматочки.
  • Тепер потрібно готувати вершковий крем. Вершковий сир збити міксером з 1 ст.л. цукру. В окремому посуді збити вершки з рештою 2 ст.л. цукру. Акуратно з'єднати сир і збиті вершки.
  • На дно креманок або келихів покласти персики і полити їх полуничним пюре (залишити 4 ст.л.). Зверху покласти крем, потім нарізану полуницю і залишене пюре. Прикрасити гілочками м'яти.
  • Можна подати відразу, але краще охолодити протягом декількох годин.
  • Смачного!

Смачний фоторецепт приготування полунично-персикового десерту з вершковим кремом. Нарешті полуничний сезон в повній мірі докотилася і до наших місць. А це означає, що можна готувати багато-багато всього смачного з цією чудовою ягодою! Давайте випробуємо ось такий десерт. У парі з полуницею в ньому беруть участь персики - в моєму випадку консервовані. Якщо ви хочете - то, звичайно ж, можете використовувати свіжі. Нектарини теж підходять для цих цілей. Дуже смачно і свіжо. Обов'язково спробуйте!

 
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 590

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: