Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 30-40 гр. желатину
  • 2 склянки молока
  • 500 гр. нежирного сиру
  • 400 гр. нежирної сметани або йогурту
  • 3/4 склянки цукру
  • 2 ст.л. какао
  • ванілін за смаком
Спосіб приготування
  • Желатин залити молоком і залишити набухати 1 - 1, 5 години.
  • Набряклий желатин поставити на повільний вогонь і постійно помішуючи, довести до повного розчинення.
  • У желатин з молоком додати цукор і ванільний цукор, помішувати до повного розчинення. Остудити до кімнатної температури.
  • Сир протерти через сито або за допомогою блендера до пастоподібної консистенції.
  • В желатинову суміш додати сметану, добре перемішати і змішати з сирною массою.
  • Розділити отриману суміш на 2 частини, в одну додати какао і добре перемішати.
  • У форму залити світлий шар і відправити в холодильник до застигання.
  • Або ж можна поставити форму в морозильну камеру хвилин на 15 - 20.
  • Коли перший шар застигне, залити другий і знову відправити застигнути.
  • Коли десерт повністю застигне, його можна нарізати на порційні шматочки і прикрасити фруктами або шоколадом.
  • Смачного

 

Смачний фоторецепт приготування сирного ванільно-шоколадного десерту. Дуже смачний тортик! Якщо робити за рецептом, то він виходить не дуже солодкий, тому цукру можна побільше додати
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 245

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: