Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 150 гр. бісквітного печива
  • 100 гр. вершкового масла
Інгредієнти для начинки
  • 650 гр. персиків
  • 450 гр. йогурту
  • 1 ст.л. желатину
  • 100 гр. цукру
  • 250 гр. густих вершків
  • 1 шт. лимон (сік і терта цедра)
Спосіб приготування
  • Форму вистелити пергаментом. Печиво розім'яти в крихту, з'єднати з вершковим маслом і щільно укласти. Охолодити.
  • Замочити желатин у холодній кип'яченій воді на 40 хвилин.
  • Персики протерти з цукром, частину залишити для оформлення. Ввести половину розпущеного желатину, перемішати і викласти 3/4 частини на охолоджений корж. Охолодити.
  • З'єднати йогурт з лимонним соком, цедрою і 2 ст. ложками цукру, ввести залишившийся желатин і збиті вершки. Викласти на корж з желе.
  • Зверху нанести желе, яке залишилося. Охолодити протягом 3 годин.
  • Смачного!

 

Цей торт легко готувати. Він легкий і дуже смачний. Ним залюбки поласує уся ваша родина
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 370

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: