Інгредієнти
- 150 гр. бісквітного печива
- 100 гр. вершкового масла
- 650 гр. персиків
- 450 гр. йогурту
- 1 ст.л. желатину
- 100 гр. цукру
- 250 гр. густих вершків
- 1 шт. лимон (сік і терта цедра)
- Форму вистелити пергаментом. Печиво розім'яти в крихту, з'єднати з вершковим маслом і щільно укласти. Охолодити.
- Замочити желатин у холодній кип'яченій воді на 40 хвилин.
- Персики протерти з цукром, частину залишити для оформлення. Ввести половину розпущеного желатину, перемішати і викласти 3/4 частини на охолоджений корж. Охолодити.
- З'єднати йогурт з лимонним соком, цедрою і 2 ст. ложками цукру, ввести залишившийся желатин і збиті вершки. Викласти на корж з желе.
- Зверху нанести желе, яке залишилося. Охолодити протягом 3 годин.
- Смачного!
Цей торт легко готувати. Він легкий і дуже смачний. Ним залюбки поласує уся ваша родина
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 824
Коментарі -0