Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 500 гр. полуниць
  • 2 ст.л. цукру
  • 1/2 склянки змеленого печива або крекеру
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 340 гр. вершкового сиру
  • 1/2 склянки сметани
  • 2/3 склянки цукрової пудри
  • 2 ч.л. Амаретто
  • 1 склянка жирних вершків
  • м'ята
Спосіб приготування
  • Полуницю нарізати і присипати столовою ложкою цукру.
  • Крихту від печива змішати з розтопленим вершковим маслом і ложкою цукру.
  • Міксером збити вершковий сир, влити сметану, цукрову пудру і амаретто. Все ретельно перемішати.
  • В окремій мисці збити вершки до стійких піків і ввести їх в сирну масу.
  • Викласти шарами крихту, вершки і полуницю.
  • Перед вживанням охолодити в холодильнику
 
Смачний фоторецепт приготування полуничного десерту. Незабаром розпочнеться сезон полуниць і точно захочеться приготувати щось смачне. Наприклад, десерт зі свіжих полуниць.
 
Автор: | 26.11.2012
Переглядів: 230

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: