Рецепти
Реклама

Яєчня ромашкою


Інгредієнти:
2 шт сосиски молочні (взагалі кількість за необхідністю),
4 шт яйце перепелине,
1 ст.л. масло вершкове,
1 ст.л. олія,
а також сіль за смаком, гілочка кропу чи огірок для прикраси.

Спосіб приготування:
Сосиски розрізати уздовж на дві половинки.
 

Яєчня ромашкою



Зробити поперечні глибокі надрізи. Згорнути порізану сосиску в кільце, краї з’єднати і закріпити зубочисткою.
 

Яєчня ромашкою



Розігріти пательню і злегка підсмажити сосиски на суміші рослинного і вершкового масла.

У центр кожної "квітки" вбити одне яйце.
 

Яєчня ромашкою



Як тільки яйце піджариться, акуратно лопаткою зняти "квітку" і викласти на тарілку або на шматок хліба.
Прикрасити гілочкою кропу. Смачного!

Автор: | 27.04.2013
Переглядів: 873

Коментарі -
2

  • Добавлено: 04.05.2013
2
Очень вкусное блюдо.
  • Имя: маша
  • Добавлено: 02.05.2013
1
Великолепное и втоже время простое и доступное блюдо, от которого дети в восторге!
Имя *:
Email:
Код *:
1