Рецепти
Реклама

Інгредієнти для тіста

  • 50 гр. вершкового масла або маргарину
  • 2 шт. яйця
  • 50 гр. цукру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 150-200 гр. борошна

Інгредієнти для крему

  • 50 мл. вершків 33-35%
  • 150 гр. сирного сиру (Альметте, Філадельфія, Буко і т.д.)
  • 50 гр. цукру
  • 150 гр. будь-яких фруктів і ягід
  • 10 гр. желе

Спосіб приготування

  • Готуємо тісто. Масло розтерти з цукром.
  • Додати яйця, перемішати.
  • Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
  • Форму (діаметром 27 см і висотою 3 см) змастити маслом, або застелити папером для випічки, викласти тісто, зробити бортики.
  • На тісто покласти папір для випічки.
  • Насипати горох або квасолю, розрівняти (це робиться для того, щоб тісто рівномірно пропеклися і корж не деформувався). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20 хвилин. Після приготування квасолю прибрати (можна використовувати в наступний раз для випічки).
  • ипечений корж остудити.
  • Готуємо крем. Вершки збити з цукром.
  • Додати сирний сир, перемішати.
  • Викласти крем на корж. Поставити в холодильник на 1 годину.
  • Потім викласти на крем фрукти і ягоди. Як я вже говорила, можна використовувати будь-які фрукти і ягоди. Я використовувала: виноград, розрізаний на 2 частини.
  • Кумквати (це цитрусові, нагадують дрібні апельсини), нарізані кружальцями.
  • Ківі, нарізані скибочками.
  • Полуницю, нарізану скибочками.
  • Чорницю.
  • Желе приготувати так, як вказано на упаковці. Теплим желе акуратно залити фрукти. Спочатку залити тонким - тонким шаром фрукти, потім, коли цей шар застигне, вилити желе. Таким чином, фрукти не спливуть і сир не потече.
  • Фруктовий торт з желе поставити в холодильник до повного застигання (на 3-4 години, краще на ніч).
Ось такий вийшов фруктовий торт з желе, який оцінить вся ваша родина. 
 
У цьому рецепті фруктового торту можна використовувати абсолютно будь-які фрукти і ягоди - свіжі, заморожені, з компоту. ;D Якщо Ви використовуєтезаморожені фрукти-ягоди або з компоту, злийте всю рідину. Якщо у Вас немає спеціального желе для тортів, використовуйте будь желе, але при приготуванні беріть рідини на 50 мл менше, ніж вказано на пакетику.
Автор: | 29.11.2012
Переглядів: 1071

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: