Їжа в літаках - не найсмачніша у світі, і вам би напевно не хотілося так харчуватися щодня. Пілотам ж доводиться їсти цю їжу щодня. Їжа, приготована прямо на борту літака, була б набагато смачніше, але в цілях економії авіакомпанії воліють годувати своїх клієнтів і співробітників вже готовими, розфасованими стравами.
При цьому аеропорти дуже строго стежать за дотриманням правил безпеки, і хоча якість подаваної їжі цілком прийнятно, ризик харчового отруєння все одно залишається. З цієї причини більшість авіакомпаній зобов'язує своїх пілотів є різні страви - це мінімізує загрозу, тому що навіть якщо один пілот раптом чомусь отруїться, другий зможе тримати ситуацію в літаку під контролем.
Автор: | 22.03.2013
Просмотров: 245
Комментарии -0